mandag 24. mai 2010

Jubileums Utstilling Retriverklubben Mai 2010

Ann-Kristin og Cherie på andre plass!
(på tredje plass ser vi Kanutten fra Jenwill's Noble Mandy (oppdretter)
Hei allesammen! Ja da har vi (Cosmo, jeg Ann-Kristin og Cherie) vært på utstilling! Første gang for meg og også for Cosmo. Var overaskende bra! Ble første premie- 5 plass blandt 12 Junior hann tollere. Intressant å se hvordan ting fungerer på utstilling og det var også fint å se hvordan andre hann tollere ser ut og hvordan de bedømmes...Jeg lurte jo på om cosmo var en stor hann toller- men det såg ut til att han var mitt på tre...Og de store "mandige" hann tollerene var de som fikk best premiering. Så det gjør ikke noe hvis han blir litt mere mandig, med mere muskler og enda mere pels...Han har jo fortsatt valpepelsen, selv om denne er akkurat nå på vei til å forlate oss... Her kommer endel bilder fra utstillingen- mest av cherie og ann-kristin- da det var litt vansklig å ta bilder av seg selv...Men Ann-Kristin har jo lagt ut noen bilder- så der kan man fint se hvordan Cosmo ser ut! Han løpte veldig fint i ringen (ingen galopp -som han ellers liker) og oppførte seg veldig fint! Matmor må nok lære seg å smile mere til dommeren- men jeg hadde rett og slett nok med å følge med på hva som skulle skje...Så det får bli neste gang...Ann-kristin var litt mere dreven....:) Cosmo fikk veldig bra gemytt feedback fra dommer....Når dommeren Mrs Harding skulle se på tennene så fikk hun en suss!! På papiret fra dommer står det "very happy dog!":) Ellers stod det "very nice pup- good body, ear, eye, legs, feet and good posement". Ann-Kristin fikk jo"good handler"! så det skal jeg jobbe med! Det var også andre som registrerte det fine gemyttet til Cosmo- en oppdretter fra Nøtterøy kom bort til oss og lurte på om Cosmo, som virket som en "go happy go lucky kind of guy" ikke har lyst å bli far...og det kan man jo tenke på...Han skal jo først gjennom HD rønken og vokse seg til litt først- så kan vi se:) Her kommer noen bilder....
Cherie og Ann-Kristin

Poserer foran dommeren......


Ann-Kristin og Cherie løpende i ringen...Smilende til dommeren:)

Snart er det Cherie som skal vises for dommeren...
(bildene kom i litt feil rekkefølge...)

Snart snart... til dommeren


Cosmo og Cherie

Cosmooooo....
Ellers så skal jeg og Cosmo nå lade opp til bronsemerke prøven som går av stapeln den 16 Juni!
Blir spennende....Så er det siste post på hønscupen- apportering av pølse (i en plasikk pose)nå i Juni- skrekk og gru! Ser om vi får det til???! Så skal det bli sommerferie etter det...jeg vokser -og den lilla er ventet å komme ut den 23 aug-så får håpe ikke på allt for varm sommer! Første gang jeg ønsker det:)
Hilsen fra Cosmoooo, Anna og Tore
2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med debuet i juniorklasse :D
  flott gutt Cosmo'en :)
  Morsomt han ble fridd til ;) Skal se det blir flotte Cosmobarn en vakker dag om HD, AA og øyelysning gir fine resultater :)

  Lykke til med bronsemerket og med en kald sommer ;)

  SvarSlett
 2. Hallo! Nå er vi på nett! Og takk for en hyggelig utstillingssøndag sammen på Bogstad gård. Virkelig hyggelig sted å ha utstilling. Ang. det der med smiling til dommeren...jeg har mange bilder av en Anna som prater og ler med dommer Babs! Lykke til med Hønsecupen og bronsemerke...håper jeg får med meg begge.

  SvarSlett