søndag 27. februar 2011

Cosmo-oppdateringer!

¨
hønsecupen

hønsecupen

spania


apaniaHei allesammen,
ja det var jo en stund siden det var noe innlegg fra oss....men så er det jo også en hektisk tid med nyfødt! Maja er jo veldig snill, men mye er det jo å gjøre for det! For tiden får Maja tenner, så det holder oss våkne og opptatt! Men jeg prøver å gjøre mitt beste for att Cosmo skal få oppmerkomhet! Vi trener hver mandag på rekruttlaget til Retriverklubben mandags kvelder nå og er med på den sedvanlige hønsecupen (http://www.retrieverklubben.no/oslo/index.cfm?id=331429) som har blitt såå populær! Mange som stiller! veldig hyggelig! Cosmo er ganske flink...vi trenger å trene sommen med andre hunder da han fortsatt lar seg distrahere til tider av andre hunder. Men han er jo flink og så populær han er- en ekte sjarmør! Vi har jo så mye sne her i oslo- og vi har fått en haug på fremsiden- der han er kongen på haugen- sitter og skauter og holder oversikt over nabolaget!:) Hilser på folk og hunder som går forbi. Så om det er noen som får oppmerksomhet så er det jo han! Hvis det ikke er Mr Majestic så er det Go gutten! Veldig godt gemytt! Han er veldig snill med Maja- sleiker henne i ansiktet og hender. Stort sett ler hunn- hvis det ikke blir for mye i ansiktet da! Ellers så var vi en tur til Alicante med allesammen- cosmo og maja, over jul og nyttår! Veldig bra! det gikk fint for Cosmo å være i bur under flyturene- og så han kosa seg nede i Spania! bada og løp på stranda!
så ska vi prøve å komme oss på utstilling til helga på hamar sammen med ann-kristin! Blir koselig! Lagt ved noen bilder fra hønscupen og Alicante!
Hilsen fra Cosmo, Tore, Maja og Anna:)

4 kommentarer:

 1. Så koselig å"se" dere her igjen! Og jeg gleder meg til å treffe dere om en uke. Jeg er innom hjemmesidene til Retrieverklubben og har observert at dere er i gang igjen...dere er flinke!

  SvarSlett
 2. jeg vurderte å ikke stille nå på søndag- det var inkalling med stå. Det er en øvelse som gjerne trenger endel repetisjoner- vi prøvde å øve det in på en drøy uke. Det var litt for lite...Og så er det jo en klasse 2 øvelse. og vi trener jo kl 1...så jeg tok det som god trening!

  SvarSlett
 3. Vel;jeg "tar av meg hatten" for det er langt mer enn hva vi kan! Det aner meg at det ligger en del trening bak en slik øvelse. Etter en lang og kjedelig vinter, så har jeg nå meldt meg på flere av de småkursene til Camilla. Blir ca 1 i måneden - med hovedvekt på spor, rundering og apport...gleder meg til å utvide reportuaret litt...og så har jeg to stykker som skal aktiviseres.

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder av dere alle :) Maja er kjempeskjønn! :)

  Skal følge med dere på hønsecupen i år også! =)

  SvarSlett